Skip to main content

SHOPPEN: Dineren in Paardenstyle | HorseGloss.com

Deze maand lanceert Sophie Allport haar betaalbare equestrian homeware collectie.

dinner2

De collectie bestaat uit dressuurruiters en springruiters op een neutrale achtergrond die vrijwel overal bijpast. Dit gaat zeker in de smaak vallen bij equestrian fans.

dinner3

De collectie is vrij uitgebreid dus ik laat een gedeelte van deze mooie collectie zien die mij het meest aanspraken. Kijk snel mee:

dinner4

Ovenhandschoenen

Vrijwel onmisbaar in de keuken en helemaal als je vaak heette ovenschotels uit de oven moet pakken. Ik vind ze helemaal geweldig.  Ik hoop dan ook dat ze lekker dik zijn en niet te dun zoals de meesten waarbij je alsnog je handen brand.

Je shopt ze hier

dinner5

Kookschort

Ik draag het nooit met vooral de reden dat ik mezelf dan lomp over voel komen in de keuken in plaats van een keuken princes. Maar ik vind deze echt prachtig. Daarentegen denk ik dat als ik hem zou kopen hem nog steeds niet om zou doen. Uit angst dat hij smerig zou worden haha

Je shopt hem hier

dinner7

Placemat

Deze placemats zijn gewoon te gek en passen letterlijk overal bij. Hebben Hebben Hebben

Je shopt hem hier

dinner6

Rugzak

Bij de collectie kwam ik deze super chique rugzak tegen die ik graag had willen hebben in mijn schooltijd. Wauw. Is weer eens wat anders dan een Eastpak waar elke scholier mee rondloopt. Leuk & Origineel. Pluspunt: hij is ook nog eens veel voordeliger. Score

Je shopt hem hier

harjte HG

Het enige wat ik miste in de collectie was een leuke theepot maar misschien komt dat ook wel omdat ik zoveel fanatieke theedrinkers in mijn vriendinnenkring heb. Wil je de hele collectie zien? klik hier

Happy Dinner!

Love, HorseGloss

harjte HG

Shopping Cart