Skip to main content

6 dingen die je opgeeft als je aan paardrijden begint

Paarden… we love them. Maar grotendeels veranderen deze prachtige, lieve, schattige en soms irritante dieren je leven. Laten we maar beginnen bij nummer 1, welke spaarrekening?

1.Spaarrekening. Ook als je maar een beetje geld hebt opgebouwd, vindt jouw paard het echt nodig om zijn been helemaal open te halen in het land wat jou weer een godsvermogen kost aan dierenarts kosten.

2. Manicures. Je weet dat je aan een extreme sport doet als er youtube tutorials zijn voor een ‘horse-proof manicure.’ Wil je deze zien, klik dan hier!

3. Genieten van films waarin paardrijden voorkomt. Helemaal als het gaat om acteurs/actrices die heerlijk in de mond van dat arme die lopen te trekken. We hate it!

4. Algehele comfort. Je had nooit eerder verwacht dat je zoveel pijn kon ervaren terwijl je de trap oploopt na die fikse val van gisteren. En tsja tijd voor de dokter is er niet want je moest nog zoveel paarden rijden.

5. Relaxte zondagen. Zeg maar dag tegen de hele dag in bed blijven liggen en netflixen zondag. Jij moet naar je paard en soms zelfs om 06.00 uur opstaan omdat je je paard moet vlechten, wassen om vervolgens heerlijk op concour te gaan.

6. Mooie kleding. Echt bijna alles wat je hebt bestaat uit stalkleren.

haert

 

Shopping Cart