Skip to main content

Old School: 7 Dingen die jij als echte Paardenfan vroeger had of deed

Als een echte paardenliefhebber had jij natuurlijk net zoals je vriendinnetjes al deze dingen. En had je ze nog niet dan zeurde je net zo lang bij je ouders totdat je het kreeg. Ze waren tenslotte toch nog niet helemaal arm nadat ze voor jou die superpony hadden gekocht of die dure manege lessen elke maand maar weer met liefde voor hun kind betaalden.

Princess_Sissi_Logo

1. Princess Sisi

Oh wat vond ik deze kinderserie geweldig zeg. Wie herinnert  zich dit nog? Ik moest het tenminste altijd in mijn middagpauze kijken op Fox kids waar mijn moeder helemaal gek van werd. Nu weet ik nog goed dat ik het fantastisch vond hoe Sisi altijd op haar stormwind rond galoppeerde en altijd de snelste & beste was. Smelt.

happy valley trui

2. Happy Valley trui

Echt eerlijk, denk eens goed na. Wie had deze trui niet. Bijna iedereen liep hierin en vergeleek de plaatjes op de achterzijde van de trui met elkaar. Wat was die trui hot zeg toen ik nog zo jong was!! Gelukkig is er door de jaren genoeg verandert ten opzichte van de fashion.

dekbed

3. Paarden Dekbed

Haha deze spreekt voor zich. Elk paardenmeisje sliep vroeger wel onder een dekbed met paarden. En we sliepen als een roos.

penny

4. Penny tijdschrift

Deze is nog steeds helemaal hot onder de jongeren van nu. En niet zo gek natuurlijk. Ik kon niet wachten totdat hij elke maand op de mat viel. Dan begon ik altijd aan de achterkant waar vaak een kleine strip van Rakker stond. Geweldig. En niet te vergeten, de poster die je natuurlijk er snel uitscheurde en met plakgum aan de muur drukte om zo maar je trotse verzameling te laten zien als jouw paardenvriendinnetjes kwamen spelen.

heartland

5. Heartland boeken

Deze boeken vond ik helemaal geweldig. De Bianca boeken waren ook helemaal hot maar ik was toch meer fan van deze boeken. Hoe Amy altijd weer een manier wist te verzinnen om een getraumatiseerd paard te genezen. I Love it.

droommanege

6. Sparen voor je eigen droom-manege

Elke maand kwam er een nieuw blad uit waarbij een onderdeel zat om een eigen droom-manege te bouwen. Dit moesten wij paardenliefhebbers natuurlijk wel sparen.

pokemon

7. Pokemon

Ik kom uit het Pokemon tijdperk waarin dit super populair was en je allemaal kaartjes verzamelde. En ja ik moest al de kaartjes hebben waar een paard op stond en waar ik dan stiekem super trots op was…

Ik ben natuurlijk een helemaal dingen vergeten, let me know!

Laat een reactie achter op mijn Facebookpagina klik hier

`Liefs, HorseGloss

harjte HG

Shopping Cart