Skip to main content

Minh Dan Vu over haar reis inclusief de prachtige foto’s

De prachtige wegzwijmel plaatjes van Minh Dan Vu zie je vaak genoeg voorbij komen op HorseGloss en begin dit jaar stapte ze in het vliegtuig om af te reizen naar Spanje en daar een maand te blijven. Kijk mee naar de prachtige foto’s en lees mee voor een kleine impressie van haar avontuur.


Op 1 Januari zat ik om 06:00 al in het vliegtuig op weg naar het warme zuiden van Spanje. Ik ging daar een maand lang werken op een geweldige dressuur trainingsstal met prachtige paarden en lieve mensen. De paarden bestonden voornamelijk uit PRE’s ( Het Spaanse paard ofwel de Andalusier, is een verzamelnaam wat in de volksmond ontstaan is voor een bepaald type paard dat uit Spanje komt (Andalusië is een provincie van Spanje). Hieronder verstaan we; De Pura Raza Española, ook wel tot PRE afgekort.) Elke dag begon met de verzorging van de paarden en na het ontbijt werden ze opgezadeld en klaar gemaakt voor hun training. Het mooie weer heeft ervoor gezorgd dat ik ontzettend veel foto’s heb kunnen maken en deze moeten natuurlijk geshowd worden.

Kijk en geniet!

horsegloss

Dit is een van de eerste foto’s die ik hier heb gemaakt. Conan een lieve PRE hengst sloofde zich mooi uit voor mijn lens.
Afbeelding

De stal ligt direct aan een prachtige rivier waar we op een van de weinige bewolkte dagen wat foto’s gingen maken. Dago is een hele lieve KWPN.
Afbeelding

Zaire!
AfbeeldingFabuloso!
Afbeelding

Even een artistieke foto tussendoor.
Afbeelding

Ultimado, een prachtige zwarte PRE hengst.
Afbeelding

Delicioso XXIV
Afbeelding

Naast de prachtige paarden waren er ook veel honden om op de foto te zetten. Smelt!
Afbeelding

Afbeelding

Het laatste weekend dat ik in Spanje was heb ik een uitje gemaakt naar Alicante en heb ik deze geweldige combinatie op de foto mogen zetten.
Afbeelding

Pacheco III
Afbeelding

De omgeving was zo ontzettend mooi!
Afbeelding

In de laatste week heb ik nog wat foto’s gemaakt tijden het gouden uur, die we overigens bijna elke dag hadden! Delicioso XXIV
AfbeeldingEen geweldig rijpaard: Recluta
AfbeeldingEn alweer de laatste..
Afbeelding

Ik heb een onvergetelijke maand gehad die ik niet gauw ga vergeten en hoop snel weer terug te gaan. Voor nog meer mooie foto’s kun je me volgen op zowel Facebook klik hier en Instagram klik hier

horsegloss

Shopping Cart