Skip to main content

Mijn ”Happy list” voor op stal | HorseGloss.com

Je hebt soms van die momenten op stal die eventjes je hele dag goedmaken. Dit is mijn happy list die mijn dag op stal soms toch ietsje makkelijker maken dan anders:
1. Als ik de paddock Paradise moet uitmesten en ze vandaag besloten hadden om het allemaal op 1 hoop in de schuilstal neer te leggen. Thanks guys
2. S ochtends vroeg op stal komen vlak voordat je je paard in wil laden om op wedstrijd te gaan en je ziet dat al de knotjes er nog perfect inzitten.
3. Dat diezelfde ochtend er alleen een paar strootjes in je paard zijn staart zitten die je er zo uit kunt vegen zonder mestvlekken, stro, vlas en andere viezigheid waarvoor je gisteren je paard zeker eerst een flinke wasbeurt voor hebt gegeven.
4. Dat de paarden zo blij zijn om je te zien dat ze allemaal vooraan het hek staan je op te wachten zonder dat je ellenver dat weiland in moet lopen.
5. Je pas gepoetste jodhpurs zien er aan het eind van de dag nog niet eens zo heel slecht uit.
6. Een rustige voerbeurt zonder dat bijna alle paarden een poedertje dit of smeerseltje zo over hun eten moeten.
7. Dat je na het voeren terug komt in de andere stal en ziet dat een lief stalgenootje al voor jou geveegd heeft. Lief
8. Oh en dit maakt mijn dag altijd helemaal goed. Je loopt de bak binnen en dan zie je… NIEMAND. Lekker voor jezelf trainen zonder dat je met anderen rekening hoeft te houden. I love it
harjte HG

Shopping Cart