Skip to main content

Wat te doen in de kerstvakantie? Met deze tips verveel jij je niet meer

Dan heb je eindelijk vrij en dan vraag je je af: wat te doen in de kerstvakantie? Je bent zo’n twee weken vrij en tussen alle kerstdiners en Oudejaarsavond door heb je dus ein-de-lijk tijd om eens dingen te doen waar je normaal gesproken niet aan toe komt. HorseGloss somde ze op:

1.Afspreken met stalgenootjes om met zijn allen op buitenrit te gaan. Dit is toch te gezellig om samen lekker een buitenrit te maken. Tussendoor een beetje gezellig bijkletsen en paardrijden tegelijk. Love it!

2. Al je paardenspullen schoon maken. Misschien niet èèn van de leukste klusjes maar je bent zo blij als alles weer helemaal schoon is en je tuig weer ingevet is.

3. Extra lang poetsen. Van deze quality tijd met je paard is zo heerlijk! Te koud? Zet je paard onder het solarium zo blijf je zelf ook lekker warm.

4. Paardenseries & films kijken. Lekker in bed liggen en Netflixen we <3 it. Weet je niet wat je moet kijken? Klik hier voor een lijst met leuke paardenfilms en series.

5. Lees een paardenboek. Er zijn genoeg leerzame paardenboeken die je over verschillende disciplines meer kunnen leren of over de anatomie van je paard wat heel handig kan zijn bij de training.

6. Spreek af met vriendinnen om lekker te gaan shoppen in een ruitersportwinkel of ga naar èèn van de vele evenementen. Op veel maneges worden speciale evenementen georganiseerd rondom kerstmis maar ook Jumping Mechelen is eind dit jaar weer met een heel leuk programma.

7. Maak een snoepketting voor je paard. Heb je zin om wat leuks leuks te doen voor je paard. Maak dan een snoepketting waarmee je hem bezig houdt. Hoe? Klik hier voor een filmpje.

8. Bouw een parcour of gebruik pionnen. Normaal gesproken heb je hiervoor helemaal geen tijd maar deze periode wel. Bouw met je mede stalgenoten een parcours op en hou onderling een wedstrijdje. De verliezer trakteert op oliebollen.

9. Spreek af met elkaar om leuke foto’s te maken. Zwijmel je altijd weg bij die mooie foto’s op Instagram waarbij de perfectie ervan afstraalt maar jij hier nooit tijd voor hebt…. Plan samen met je vriendinnen een fotoshoot. Hopelijk een beetje sneeuw erbij om het effect helemaal af te maken!

10. Lees de leuke blogs van HorseGloss & bekijk de leuke items in onze webshop! Klik hier om naar onze webshop te gaan.

horsegloss

Foto 1: @Lara.Soetebeer.photography

 

Shopping Cart