Skip to main content

Een interview met…. SubscribeSports

Jullie kennen het wel SubscribeSports, de gave dekjes waar jullie er onlangs nog eentje van hebben kunnen winnen. Vergeten? Dit zijn ze:

dekjes subcribe

Maar wie is het gezicht hierachter en hoe is het zo gekomen dat Subcribe weer terug is van weggeweest? Je leest het allemaal in mijn interview met: Marije Verhoef eigenaar Subscribesports

marije

Het interview:

horsegloss

Hoezo kwam het idee om Subcribe over te nemen en waar haal je de inspiratie vandaan om nieuwe dekjes te verzinnen? 

”Allereerst vind ik het ontzettend leuk dat HorseGloss aandacht besteed aan Subscribesports, hartelijk dank daarvoor!!!

Ik kende de vorige eigenaresse van Subscribe Laura Westendorp al via de paarden. We reden geregeld samen een buitenrit waarin we uiteraard de collecties doornamen. Ik ben altijd al een grote fan geweest van Subscribesports. Toen zij en haar man besloten om te stoppen heeft het uiteindelijk nog een jaar geduurd voor ik de stap heb gezet om Subscribesports over te nemen. Tijdens mijn verjaardag vorig haar augustus kwam er een vriendin op bezoek die net een paard had gekocht. Ze was een zoektocht gestart naar nieuwe spullen en vond de huidige collecties allemaal maar saai….ik was/ben het daar volledig mee eens…alles lijkt behoorlijk op elkaar. Zodoende borrelde het idee weer op om subscribesports over te nemen.….zo gezegd zo gedaan…. In september zat ik aan tafel bij Laura en in oktober zat ik bij de Rabobank met een overnameplan. Vervolgens hebben we natuurlijk vele malen aan tafel gezeten met allerlei ideeen en voorbeelden. Ik had wel in mijn hoofd welke kant de nieuwe subscribesport op zou gaan maar gelukkig kan ik nog steeds bouwen op Laura. Zij en haar man verzorgen nog steeds de productie zodat we zeker weten dat de kwaliteit waar subscribesports om bekend staat gewaarborgd blijft. Laura is enorm creatief en heeft super veel inspiratie. Daarnaast toets ik bij mensen in mijn omgeving welke voorbeelden het beste aanslaan. Bij subscribesports zijn de ontwerpen zo uniek en uitgesproken dat je hiervoor een hele specifieke doelgroep aanspreekt.”

Worden de dekjes in Nederland of in het buitenland geproduceerd?

”De dekjes worden onder streng toezicht in het buitenland geproduceert. Subscribesports heeft nooit bezuinigd op kwaliteit en wij vinden goede werkomstandigheden zeer belangrijk. Wij betalen een eerlijke prijs voor de productie. Met de productie van de dekjes worden vooruitstrevende en vernieuwende technieken gebruikt.”

Gaan jullie nog uitbreiden met andere producten of blijven jullie bij de dekjes?

”We zijn begonnen met de dekjes maar het streven is wel dat we de lijn steeds verder gaan uitbreiden. Voorheen werd de collectie zadeldekjes aangepast en ontworpen bij de kledingcollectie. Nu we een doorstart hebben gemaakt met in eerste instantie alleen de dekjes kunnen we meer eigenheid creeren. We hebben de vrijheid om unieke dekjes te bedenken en maken en hopelijk komt daar in de toekomst een passende kleding lijn bij.”

Waar zou je over 5 jaar willen zijn met SubcribeSports?

”Over 5 jaar hebben we een uitgebreider assortiment met kwalitatief hoogwaardige producten. Nu hebben we gelukkig al diverse klanten in het buitenland maar daar mogen er nog meer bijkomen. De verkoop van Subscribe gaat nu nog via onze eigen webshop. We zijn nog zoekende hoe we de verkoop kunnen uitbreiden. Korte lijnen met onze eind gebruikers vind ik heel erg belangrijk maar ik kan me ook voorstellen dat klanten het prettig vinden de dekjes live te bewonderen in een winkel. We produceren geen enorme aantallen om zo toch exclusief te blijven dus het aantal verkooppunten zullen we zeer kritische moeten bekijken. We krijgen wel erg veel aanvragen van winkels om de collectie op te nemen dat gaan we nu allemaal goed onderzoeken. Samengevat…over 5 jaar is Subscribesports een stabiel merk binnen de paardensport.”

Hoe ziet een werkdag voor SubcribeSports er voor jou uit?

”Ik heb naast Subscribesports nog een ander bedrijf .( Gastouderland kinderopvang). Mijn dagen zijn dus goed gevuld. Gelukkig hoef ik niet al het werk zelf te doen. Ik zorg wel dat alle mail en telefoontjes elke dag worden beantwoordt. Snel reageren op vragen is belangrijk. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alle bestellingen elke dag worden verwerkt. Voor 16 uur besteld en betaalt is dezelfde dag verzonden.

Na het werk ga ik graag naar mijn 2 paarden toe samen met mijn dochter. Het is heerlijk om je hobby te delen met je kinderen. Mijn dochter is tevens de bedenker van 1 dekje in de collectie…..jullie kunnen vast wel raden welk dekje mijn dochter heeft ontworpen?????”

Als je een inspirerende quote mocht kiezen. Welke zou dat dan zijn?

”Ik heb er meerdere……

Dare to be different. Deze slogan gebruikt Subscribe sports al jaren en ik vind dat heel erg bij ons passen. Het is natuurlijk erg gedurfd als je met onze collectie gaat rijden. Je valt op, je bent een verschijning bij binnenkomst…dat moet je maar durfen!!!

No guts no glory is ook een quote die bij ons past… we steken onze nek uit in een volle markt. We produceren dekjes die zo ontzettend anders zijn dan alle andere producten.You Love it or you hate it…

Als laatste wil ik alle Subscribesport fans bedanken voor het vertrouwen in onze collectie.”

Schermafbeelding 2016-07-16 om 18.52.55

www.subscribesports.nl

horsegloss

Shopping Cart