Skip to main content

First Impression | SleekEZ

Jaaa, daar is hij dan eindelijk. De FIRST IMPRESSION blog van deze ge-wel-dige borstels. Ik kreeg dit pakketje vanuit de USA opgestuurd om ze uitvoerig te testen en dat heb ik gedaan. Allereerst de borstels staan bekend om hun magische eigenschap van vacht verwijderen. Maar is dit ook zo? Je leest het hier:

Ik heb het combo pakket ontvangen, welke bestaan uit 3 maten borstels. Zie de foto hieronder:

sleekez

De borstels zijn zowel voor je paard, hond en kat te gebruiken. Wat heel fijn is want onze kat verhaarde als een dolle. Na een paar keer met deze borstel langs zijn vacht heen te zijn gegaan vlogen de haren je om de oren. Echt geweldig. I love it!

sleekez

Helaas is mijn merrie allang door haar wintervacht heen maar naast een fantastische haarverwijderaar kun je je paard met deze borstels het gehele jaar door borstelen. En werkt hij dan ook zo fijn?

Ja, je merkt bij het borstelen duidelijk dat alle dode haren en roos meekomt die je niet snel bereikt normaal gesproken, tenzij je natuurlijk als een dolle gaat rossen.

sleekez

Bij de borstels krijg je een groen papier waarop een volledige beschrijving staat hoe je de borstels het beste kunt onderhouden en gebruiken.

sleekez

Bij een close-up van de borstel zie je waaruit de borstel bestaat. Het is een soort van ijzeren kartel zaagje die in een golvende beweging loopt waardoor je dus makkelijk al het haar kunt verwijderen.

sleekez

Het enige nadeel aan de borstels vind ik dat hij volledig bestaat uit hout. Ik hou er gewoon niet zo van om dat vast te hebben dus ik had ze liever ook in een plastic omhulsel gezien wat ook makkelijker schoon te houden valt. Maar dit is voor iedereen persoonlijk natuurlijk. Voor de rest vind ik ze geweldig. Ze werken goed en ze maken hun belofte zeker waar. Daarnaast vinden mijn dieren (paard, hond, kat) het werkelijk geweldig als ik ze met deze borstels borstel. Ze blijven er voor staan, sluiten hun ogen en wachten rustig totdat je klaar bent.

Hiernaast dacht ik in eerste instantie dat je deze borstels ALLEEN voor de verhaarperiode kon gebruiken en dat vond ik een beetje zonde maar je kunt er net zo goed vuil, dode haren en roos mee verwijderen waardoor ze het gehele jaar door te gebruiken zijn. Ideaal en een echte aanrader dus.

Wil je deze gave borstels kopen? klik hier! 

 

sleekezwww.sleekez.com

sleekez

Shopping Cart