Skip to main content

DIY: Horse Coloring For Adults

Oooh het is razend populair en ik vind het zelf ook heerlijk om af en toe (als ik tijd heb) eens lekker te gaan zitten met mijn kleurpotloden en uren te kleuren. Daarom dacht ik… hoe leuk is het om paarden kleurplaten in te tekenen? Dus heb je dit weekend tijd, print dan deze mooie soms een beetje lastige kleurplaten uit en kleuren maar!

harjte HG

diy uitgelicht

harjte HG

diy-coloring2

harjte HG

horse diy

harjte HG

diy-coloring5

harjte HG

diy-coloring9

harjte HG

diy-coloring11

harjte HG

diy-coloring4

harjte HG

diy-coloring8

harjte HG

 

Mocht je de smaak te pakken hebben gekregen, dit is een heel mooi paarden kleurboek voor een schappelijke prijs. Alleen de omslag spreekt mij al enorm aan. Klik hier

Vond je deze post leuk? Vergeet dan niet het duimpje omhoog te doen

harjte HG

Shopping Cart