Skip to main content

Deze 8 items hadden we allemaal in onze paardenkamers vroeger

Ja, dat waren nog eens tijden. Geen studie- en werkgezeur en alleen maar uit school met vriendjes en vriendinnetjes afspreken om naar de manege te gaan. Ook hadden we vroeger een heerlijke nostalgische verzameling aan paardenspullen. Stiekem willen we hier best het een en ander weer van terug hebben. Klopt het lijstje ook bij jullie?

1.Paardenposters. Heel veel paardenposters. Met plakgum of te grote stukken plakband had je al je favo posters in je kamer opgeplakt.

2. Een abonnement op penny. Ja, hoe kwam je anders aan al die posters.

3. Plastic paardjes en my little pony kon je in overvloed vinden in je kamer. En stiekem in de pubertijd had je best veel moeite om het weg te doen.

4. Paardenbehang. Als klein paardenmeisje heb je hier vreselijk om moeten zeuren maar uiteindelijk had jij eindelijk je paardenbehang.

5. Een dekbed met een paardenprint. Wie niet..? Het liefst had je natuurlijk een bed gehad dat bestond uit een hindernis, maar goed met een aantal dekbedden met paardenprint nam je ook genoegen.

6. Paarden dvd’s/videobanden? Spirit heb je zeker grijs gedraaid om nog maar te zwijgen over het einde, daar kun je nog steeds emotioneel van worden.

7. Zadeldekjes met de naam van je pony. Oh en wat waren we trots hierop!

8. Barbies kwamen van pas als ruiter. Tsjah… meer functies had een barbie niet echt voor jou behalve dan dat je haar in een coole paardenoutfit kon stoppen om op je plastic paarden mee te rijden.

horsegloss

Photo credits, photo 1:

 Eliane van Schaik photography en Eva & Shilas

 

Shopping Cart