Skip to main content

9 Redenen waarom paardenmensen goede feestbeesten zijn

De meeste paardenmensen houden wel van een feestje en vinden het niet erg om na een lange avond vervolgens de volgende dag bijna net zo fris en fruitig op hun paard te stappen. 10 redenen waarom wij zulke feestbeesten zijn:

1. Dansen is geen probleem. Ons ritmegevoel is geweldig want die perfectioneren we al jaren tijdens de training van onze paarden.

2. Onze voeten zijn wel wat gewend. Terwijl iemand met haar punt hakken bijna jouw voet doorboord dans jij gewoon lekker verder. Niks aan de hand. Dit is niets vergeleken met een paard van 600 kilo die op je voet gaan staan of erop afzet omdat ze iets horen ritselen.

3. Kou kunnen we aan. Laat over straat zonder jas omdat je hem opgehangen hebt in een kroeg en daar hebt laten hangen om naar een andere leuke bar te gaan, wij klagen niet.

4. We zijn sociaal zeer vaardig. We kletsen on and on tegen onze paarden en zonder dat ze iets terug zeggen blijven we dit doen, dus dan maken we echt wel vrienden als we uitgaan.

5. Altijd iets om over te praten. We kunnen altijd wel iets vinden om over te praten, al is het over die nieuwe deken die super bevalt tot het paard van een vriendin die pas bevallen is van een prachtig veulen.

6. Kieskeurig wat betreft vrienden zijn we niet. Van IJslander tot haflinger wij vinden iedereen aardig.

7. We zijn gewend aan lange, vermoeiende dagen. Van ochtends de stallen mesten, paarden in het land zetten, paarden trainen tot avonds laat lesgeven wij kunnen alles aan, dus ook feesten tot in de vroege uurtjes.

8. We zijn niet snel bang. We stappen rustig op een paard van 1,80 m dus wij zijn niet bang uitgevallen.

9. We gaan bijna nooit uit omdat onze tijd volgepland staat met paardendingen. Hierdoor als we gaan, gaan we goed.

horsegloss

Shopping Cart