Skip to main content

8 redenen om je lesgever dankbaar te zijn

We schreven al eerder over de band tussen de ruiter en lesgever klik hier maar je instructeur of instructrice is natuurlijk mega belangrijk voor het succes dat jij met jouw paard boekt. Daarom somde HorseGloss 8 redenen op om je lesgever dankbaar te zijn waardoor je hem/haar net weer even extra waardeert als hij je dingen verteld die je liever toch niet hoort.

1.Die plensbui houdt hem niet tegen. Helaas heeft niet iedereen een binnenbak en daarom zal ook je lesgever af en toe een flinke plensbui over zich heen krijgen om jou les te geven.

2. Ook de kou houdt hem niet tegen. Bevroren handen en tenen, elke keer staat hij er weer.

3. Hij stimuleert je het beste uit jezelf te halen. Na elke les voel jij je helemaal top en weet je waaraan je moet werken om weer verder te komen.

4. Door hem leer je dingen die je nooit van jezelf had verwacht. Waar dat pasje wijken of schouderbinnenwaarts eerst onmogelijk leek zorgt hij ervoor dat jullie dit toch onder de knie krijgen.

5. Als je het eventjes helemaal niet meer ziet zitten beurt hij je weer op. Ondanks dat je een rotdag hebt gehad. In dat uurtje vrolijkt je lesgever je weer helemaal op.

6. Je lesgever heeft vaak de beste tips&tricks. Ook op het gebied van juiste zadel, juiste bit, laarzen etc. heeft jouw lesgever vaak het beste advies.

7. Hij leert je omgaan met teleurstellingen. Heb je een top proef gereden voor je gevoel maar werd dit minder gewaardeerd door de jury, dan vertelt hij je wat hij pas nog op het NK heeft meegemaakt waardoor je je al snel realiseert dat het echt niet alleen jou overkomt.

8. Hij zorgt ervoor dat je geniet. Samen maken jullie er een gezellig en leerzaam uur van.

horsegloss

Foto 1: Minh Dan Vu-fotografie 

Shopping Cart