Skip to main content

KNOWLEDGE: 6 manieren hoe paarden zeggen: I Love You

We houden van onze paarden en verzorgen hun wondjes, stalletjes met veel liefde. Maar hoe laten paarden dit eigenlijk terug zien?

Lekker neuzen samen – niet elk paard laat zich zomaar over zijn neus heen aaien en al helemaal niet als hij je niet mag. Dus komt jouw paard lekker met zijn neus bij jou om te knuffelen dan is dat een goed teken.

neus1

Naar je toe komenals je paard je stem maar hoort dan komt hij al richting zijn staldeur lopen, wat duidelijk betekent dat hij zin heeft om tijd met je te spenderen.

neus2

Zachtjes haar kin laten rusten – paarden doen dit vaak bij elkaar en het wordt ook wel de paardenknuffel genoemd. Natuurlijk weet je paard dat jij niet zijn soortgenoot bent maar toch wil ze je een knuffel geven. zo Lief

neus3

Kusjes geven – je handen volledig aflebberen of jouw vingers met haar grote bovenlip vastpakken is liefde geven naar jou toe.

neus4

Hinniken – zachtjes hinniken richting jou is een overduidelijke vorm van liefde voor jou en dat jouw paard blij is om jou eindelijk weer te zien.neus5

Volgen – Volgt je paard je overal waar je gaat, dan wil hij duidelijk bij je zijn wat echt wel liefde is.

 

Bron: klik hier

 

Shopping Cart