Skip to main content

6x excuses om geen cap te dragen die echt niet meer kunnen!

We kennen het wel, die ene persoon die telkens zonder cap rijd omdat haar paard zo braaf is of omdat diegene zelf genoeg ervaring heeft om zonder cap te rijden. Maar iedereen weet natuurlijk hartstikke goed dat zowel pro of beginner een cap hoort te dragen. Er zijn genoeg mensen die waarschijnlijk hun leven te danken hebben aan dat ding op hun hoofd dus HorseGloss somde 8 excuses op die echt niet meer kunnen.

1. ‘Het staat zo onbenullig en ik vind het niet mooi.’ Tegenwoordig vindt je caps in alle kleuren, soorten en maten plus kun je tegenwoordig zelfs je eigen cap samen laten stellen dus deze gaat echt niet meer op.

2. ‘Het is te warm voor een cap.’ De meeste caps hebben genoeg ventilatie en vindt je het echt te warm om een cap te dragen. Ga dan gewoon simpel weg niet rijden.

3. ‘Mijn haar gaat er raar van zitten.’ Klopt zeker! Je krijgt echt geen volume in je haar door een cap, maar kom op we zijn paardenmeisjes! Dat hoort erbij en anders zet je na het rijden lekker een petje op dan zie je het ook niet meer.

4. ‘Ik krijg hoofdpijn van het dragen van een cap.’ Uuuh misschien eventjes een grotere maat aanschaffen…

5. ‘Mijn paard is het braafste paard dat er is en zet geen stap verkeerd.’ Dat kan natuurlijk heel goed. Maar je paard zal maar net eventjes schrikken van die duif die laag overvliegt of een andere onverwachte reden waardoor je toch met je hoofd hard tegen de grond aan knalt.

6. ‘Een cap is ook niet altijd veilig.’ We doen ook een telefoon hoesje om onze telefoon zodat je telefoon beter beschermd is maar als hij echt een harde knal maakt en verkeerd valt heb je alsnog een flinke barst in je scherm dus ja dit geldt dus ook voor een cap.

Natuurlijk moet iedereen goed voor zichzelf weten of je wel of niet met cap rijdt en is het je eigen risico ondanks dat we allemaal heel goed weten wat wel en niet goed is.

Ride, Enjoy & Be Safe

horsegloss

Bron foto 1: Minh Da Vu

 

 

 

 

Shopping Cart