Skip to main content

15x Gênante momenten op Stal, die heerlijk zijn om te lezen!

We hebben allemaal onze gênante momenten en dit keer heeft HorseGloss 15 pareltjes opgesomd die heerlijk zijn om te lezen. Geniet ervan!

1. Saskia:  “Na een lange buitenrit van twee uur moest ik zo nodig naar de wc dat ik bij het afstappen een harde scheet liet die iedereen kon horen. Ik heb toen net gedaan of het mijn paard was.”

2. Cleo: “Ik was nog vrij jong maar dit vergeet ik echt nooit meer. Mijn verzorg manegepony kon nog wel eens vervelend zijn met aansingelen op stal dus besloot ik dat in de rijbak te doen. Maar op het moment dat ik de rijbak in kwam maakte ik mijn beugels op maat en wilde zo opstappen, vervolgens zakte het hele zadel naar onderkant van het arme dier zijn buik en toen kwam ik erachter dat het hele kantineterras volzat met mensen die allemaal schaterden van het lachen.”

Gênante momenten op Stal

3. Birgit: “Ik nam mijn eerste vriendje mee naar stal en wilde vooral laten zien hoe trots maar ook hoe stoer ik was. Terwijl ik wilde laten zien hoe cool ik was en hoe goed ik kon rijden besloot ik om de spring wei in te gaan en de sprong bij de waterbak te springen wat altijd goed ging. Maar natuurlijk die keer niet. Mijn paard struikelde en ik vloog met mijn hoofd koppie onder het vieze water in.”

4. Louisa: “Het moment dat je wilt opstappen en een klein scheurtje hoort maar denkt, dat kan best wel en vervolgens je hele rijbroek uitscheurt terwijl je een string aanhebt.”

5. Charlotte: “Zo gespannen zijn voor een wedstrijd dat je gewoon geen adem meer haalt, netzo rood bent als een tomaat en naar de achterste ring wordt gestuurd en je gevoelige paard zich afvraagt of hij zometeen geslacht wordt, zich vervolgens in een seconde 90 graden omdraait en je bokkend van zijn rug afgooit vlak voor de jury auto.”

6. Maaike: “Je mede manegeles vriendin te paard willen helpen met een voetje om erop te komen. Alleen was ik iets te enthousiast. Ik duwde haar zo over de pony heen waardoor ze met een harde plof op de grond kwam….whoops….”

7. Sanne:  “Ik wilde van mijn pony zijn kont glijden, maar dat ging niet helemaal goed. Hij ging keihard bokken waardoor ik met een smak op de grond terecht kwam”

8. Marieke:  “Na mijn wedstrijd stapte ik af van mijn paard en voelde ik iedereen naar mijn kont kijken. Toen ik het een beetje irritant begon te vinden keek ik zelf even naar achteren en zag niks totdat er een aardige vrouw naar me toe kwam en me vertelde dat ik doorgelekt was.”

9. Nienke: “Op een warme zomerdag gingen we met mijn pas nieuwe paard lekker naar buiten om naar de dichts bijzijnde waterplas te gaan. Ze vond het heerlijk maar werd toch iets te enthousiast. Bij het omhoog galopperen de bult op vanuit het water, begon ze keihard te bokken waardoor ik op het fietspad belandde en die geeft nog minder mee dan zand. AU…”

10. Michelle: “Ik wilde mijn zweepje op de bakrand leggen, totdat mijn pony schrok en 3 meter opzij sprong. Daar lag ik dan, in de iets te drukke les.”

11. Sabine:  “Tijdens mijn eerste manege les waar je een redelijk goede indruk wilt maken, brak mijn gulp en daarna knapte de knoop ook nog eens af. Ik heb nog nooit zo snel naar huis kunnen fietsen.”

12. Elize: “Tijdens mijn buitenrit ging mijn BH open. Dus afgestapt om vervolgens mijn shirt uit te doen en mijn bh dicht te doen. Er was tenslotte toch niemand in de buurt, of tsjah dat dacht ik. De boswachter reed voorbij die werkelijk een meter uit zijn raam hing. Ik geloof dat hij een goede dag had.”

13. Monica: “Er kwamen twee verzorgmeiden kijken naar mijn paard, en ik prees hem helemaal de hemel in dat hij nooit iets doet en super mak is. Toen het eerste meisje erop ging, was er niets aan de hand maar bij het tweede meisje was mijn paard er al vandoor terwijl zij er half opzat.”

14. Berlinda: “Toen ik een kleine meid was ging ik al het bos in met een klasgenootje. We konden de pony’s niet houden en schoten in de lach zo hard dat ik mijn plas niet op kon houden. Tsja natte broek dus..”

15. Nienke: “De moeilijkste pony van stal daar had ik geen problemen mee. Iedereen viel er minimaal 1x af per les maar daar zou ik wel verandering in brengen. Uiteindelijk viel ik er 3x af dus….”

horsegloss

 

Shopping Cart