Skip to main content

10x Herkenbare Paarden Mode Perikelen

De wereld van oude kleding en rubberen laarzen op stal is verleden tijd. Tegenwoordig willen we er ook op stal fashionable uit zien. Maar hier komen ook af en toe een aantal mode perikelen bij kijken die de meesten van ons wel zullen herkenen. 

  1.  Dat je kont echt 10x groter lijkt in die witte paardrijbroek dan dat hij in werkelijkheid is….
  2.  Die spierwitte paardrijbroek aan het eind van de dag echt niet meer spierwit is. Ondanks het angstvallig ontwijken van de schuimmond van je paard en de lekkere schuurbui die hij tegen jou aan wil doen nadat je het hoofdstel uit hebt gedaan.
  3.  Het moment dat je vriend een blik van pure afschuw werpt op je enorm fashionable maar belachelijk dure paardrijlaarzen.
  4. Dat je er pas op stal achter komt dat die bh-kleur wel heel erg doorschijnt onder je wedstrijdbloes.
  5. Dat diezelfde bloes binnen 5 minuten niet meer kreukvrij was nadat je hem zeker ’s ochtends nog een half uur hebt lopen strijken.
  6. Eindelijk heb je je prachtige jodhpurs gepoetst waar je mega trots op bent en er een mega plas voor het weiland ligt waar jij doorheen moet om je paard uit het land te halen…
  7. Je handschoenen wel heel erg koud en verfrommeld zijn nadat je ze de vorige keer in de kast hebt gegooid, waarbij dan ook nog eens al de zanderige deeltjes onder je nagels schuiven…bah
  8. Als je nog even snel boodschappen moet doen en je bij de kassa staat waarbij de mede winkeliers je vol afschuw aankijken omdat jouw paard toch echt weer je jas onder moest kwijlen.
  9. Na lange tijd geen wedstrijd meer gereden te hebben die prachtige leren laarzen toch echt niet zo strak zaten als eerst.
  10. En die zweep. Waar heb je die nu weer gelaten..

horsegloss

Shopping Cart